Louis Widmer

Louis Widmer

Louis Widmer:

Dermatologische huidverzorging uit Zwitserland
wordt geadviseerd door dermatologen in het ziekenhuis en verschillende huid therapeuten werken met deze produkten in hun praktijk.


Of u nu een droge of onzuivere huid heeft, elke huid vraagt om een specifieke verzorging

Normale Huid:

Bij een normale huid zijn de poriën fijn. De huid zelf is soepel en goed doorbloed. Ze vertoont geen vette,of droge huidzones. het ook voor dit huidtype belangrijk om een reiniging en verzorging te gebruiken. Zo blijft U huid in een goede conditie.

Vette Huid:

Bij een vette huid zijn de poriën vergroot. Een vette huid glimt en komt vaak voor op de zones waar er veel talgklieren zijn (gezicht, borst, rug). Het ontstaat vaak in de pubertijd. Zo’n 80% van de jongeren heeft ermee te kampen. Maar ongeacht de leeftijd, is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken om de vette huid te normaliseren. Opgelet, ook producten die (te veel) vette bestanddelen bevatten, kunnen acne uitlokken.


Droge Huid:


Bij een droge huid maken talgklieren te weinig talg aan. Hierdoor kunnen jeuk en een trekkerig gevoel ontstaan. De droge huid schilfert vaak, ziet er dof uit en is ruw. Bovendien krijgt een droge huid vaak te kampen met vroegtijdige huidveroudering en rimpeltjes, aangezien het gehalte van talg en hydratatie aan de lage kant is.
Maar regelmatig gebruik – 's ochtends én 's avonds – van verzorgingsproducten die rijk aan vetten en hydraterende bestanddelen zijn, vermindert het trekkerig, droge gevoel van de huid en vertraagt het huidverouderingsproces.

Gemengde Huid:

Zoals de naam al aangeeft, is de gemengde huid een combinatie van een normale of droge huid enerzijds en een vette huid anderzijds. Omdat we hier te maken hebben met verschillende huidzones, is het ook hier belangrijk om de juiste reinigende en verzorgende producten te kiezen.


Onzuivere Huid:

Zo’n 80% van de jongeren heeft te kampen met min of meer uitgesproken onzuiverheden.
Talrijke factoren kunnen deze onzuiverheden veroorzaken: hormonale veranderingen, onevenwichtige voeding, vervuiling, stress, emotionele schommelingen, Hoe dan ook, het is belangrijk om puistjes en zwarte puntjes zodra ze de kop opsteken- systematisch aan te pakken mét de juiste doeltreffende producten.
Hoe ontstaan puistjes, zwarte puntjes en andere onzuiverheden ?
De huid scheidt talg af door de talgklieren.
Wanneer de talgklierkanalen door hoorncellen verstopt raken, vormen er zich zwarte puntjes op de huid.
In deze verstopte talgklierkanalen nestelen zich bacteriën die ontstekingen veroorzaken en zo puistjes vormen.
Door de huid ‘s ochtends en ‘s avonds met specifieke, aangepaste producten te reinigen, verhindert u dat de poriën verstopt raken.
Als u de huid met de juiste producten verzorgt, wordt de vorming van nieuwe zwarte puntjes en puistjes afgeremd, worden onzuiverheden verwijderd en worden bestaande ontstekingen verzacht.

Met klantenkaart altijd 10% korting op louis widmer